Cant III


Dan se simtea un pic incomfortabil in seara aia, si asta din doua motive: In primul rand Vi incepea sa-i placa din ce in ce mai mult; si nu la modul fizic cum se obisnuise sa placa mai toate fetele in ultimul timp. Arata bine, paru-i rosu si ochii de un verde intens ascundeau promisiuni exotice, insa ce-i placea cel mai mult era modul cum reusea sa umple o camera, modul cum mereu reusea sa-i capteze atentia. In seara asta iesisera cu niste prieteni de-ai ei, pe unii ii mai intalnise de cateva ori de cand incepusera sa iasa impreuna – atmofera ar fi trebuit sa fie majoritar plictisitoare, insa Vi reusise pana acum sa-l faca sa nu regrete ca o insotise. Si asta desi se daduse un pic peste cap ca sa evite iesirea.

Incercase sa evite din cauza celui de-al doilea motiv – o fosta prietena de-a sa era in vizita prin Bucuresti si-I ceruse sa se intalneasca. Teoretic asta n-ar trebui sa-I cauzeze asa mari problem cu Vi, nu ieseau de suficient timp impreuna incat sa se lege ceva prea puternic intre ei, insa motivul pentreu care fusesera impreuna si, banuia Dan, motivul pentru care ar fi trebuit sa se vada in seara asta era ca sexul intre ei era al dracului de bun.

Incepea sa treaca peste astea cand telefonul ii suna din nou, afisand acelasi nume pe care il mai vazuse de cateva ori in ziua aceea. Asa ca iesi afara, banuind ce conversatie usor deranjanta o sa urmeze.

– Ti-am zis ca nu pot, am iesit cu niste prieteni…

– Am inteles, dragule, dar eu chiar as vrea sa ne vedem putin. Tu in schimb se pare ca ai cam uitat; asa ca uite la ce m-am gandit: imi spui unde esti, vin acolo, beau un suc si ne intalnim la baie. Nu-I asa ca suna interesant?

– Nu… adica da, dar… mai bine nu… E un pic ciudat chiar si pentru noi.

I-ar fi placut in acest moment s-o aiba totusi in fata sis a incerce s-o convinga doar afisandu-si zambetul de care era foarte sigur.

– Stii ca vrei sa-mi spui. Deci?

– Sunt in … Dar mai bine opreste pe undeva si vine u la tine in masina si vorbim putin. Dar ti-am mai zis, nu pot mai mult de 5-10 minute.

– Bine, dragule.

Reveni in bar si incerca sa-si recapete fata zambitoare, desi nu se putea concentra deloc la conversatiile din jurul sau. Mai astepta un pic pana sa ii spuse lui Vi ca il sunase un prieten, apoi ii turna cea mai buna scuze imaginara care-i veni prin cap. O sa lipseasca un pic, dar spera sa nu dureze mult. Ea doar zambi, frumos cum facea de obicei, si-i zise ca nu e nici o problema. Asa ca astepta, un pic nerabdator, pana primi urmatorul telefon.

Se ridica de la masa, o saruta pe Vi pe obraz, cum facea de fiecare data in ultimul timp, isi lua la revederea de la restul si iesi. Merse un pic si urca intr-o masina unde il astepta un zambet plin de promisiuni.

A doua zi o suna pe Vi sa-si ceara scuze ca disparuse…

– va urma –

–––––-
Now playing: Lupe Fiasco – Out of My Head (feat. Trey Songz)
via FoxyTunes

Reclame

Un gând despre “Cant III

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s