Nigga in the Box


Cam mult dramatism in ultimul timp… asa ca, avand in vedere ca in vremurile sale bune blogul asta se nume „Hater’s Blog”, we gonna do a little of that shit

Sa incepem cu cateva portii mici de sex oral, nu neaparat in ordinea gravitatii ci cum imi vin pe teava:
1. cine n-a dat o bere week-endu’ asta si a stat in casa si a facut ce stie el (si noi) – Hai sus! Hai sus!
2. Greedy bitches – mie personal imi vine greu sa iau bani de la cunoscuti, mai ales cand e fix deampulea. Si nici nu ma dau nush ce mare crestin cu suflet mare si inima deschisa. Da’ chiar sa fac profit aiurea pe seama cuiva, dupa ce ca el te-a ajutat cu niste treburi niste chestii, sa-i zici sa-ti tina ceva si dupa aia sa-l taxezi cu niste tarife demne de Gigi, mai ales ca el si-a aprins vreo doua trei paie in cap ca sa-ti intinda tie o mana – ei bine, toata treaba asta mi se pare de cacat. Asa ca, mai ales avand in vedere ca I don’t need your shit anymore – bye bye!
3. Sa presupunem prin absurd ca iesi in oras cu o tipa; si esti dragut, ca asa esti tu, si etc etc, ii suporti o gramda de-a prostii, ii faci impresia ca e chiar okappa gagica… desi nu e, are bug-uri cat sa umpli niste sacose. Si nici nu va cunoasteti asa bine ca sa-i datorezi tu nush ce si sa-si permita ea chestii cu tine. Si ea se apuca de tipat la tine la telefon – what the fuck? Nigga please and shit – my dick is closed for bussiness.

Si acu, putin mai degajat: week-endu asta nu prea am avut net si a trebuit sa sufar ineptiile de la tv. Si vezi acolo minunatie de reclama la BCR, ca astia cica stiu exact ce gandesti tu si de ce ai nevoie – so, next time cand ma mai duc pe la BCR, ma asez pe scaun in fata la ala si ma uit la el, sa-l vad pe saracu cum scoate fix acetele care trebuie cu clauzele care le vrea muschii mei. Altfel I take my shit to another bank. Iar daca aia de la masa unde ma asez e o gagicuta buna si gandeste la fel ca mine – uuuuuuuuuuuuuu – long live BCR.

Cat despre astia de o ard cu pensiile lor provate – dude! nu vrea sa traiesc bine la 80 ca nush daca apuc. Da’ la prima oferta care o vad cu BJ inclus ma asez primu la coada si atunci si ceata de prieteni. Advertising baby!

Peace love & shit,
Dan

2 gânduri despre “Nigga in the Box

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s