Om renascentist vs Om modern


Steam aseara si ma gandeam la chestia asta… stiti, omul renascentist (sau O.R. cum vad ca e la moda aste zile) e ala care stia cate ceva din toate domeniile (toti aia care erau si testoase ninja de exemplu). Problema e ca (ma rog, bine, erau destepti oamenii…) pe vreama aia nu prea erau asa de multe chestii de stiut… adica nu l-am vazut pe Leo (si nu al Caprii… al’lalt) arzand-o cu integrale cum-se-cheama, ecuatii cu integrale cum-se-cheama si alte etc-uri… si mai desena si avioane, elicoptere… mai facea si cate un cod si o conspiratie… ii mai baga mesaje in sticla lu’ Dan Brown despre cum sa scrie o carte vai de curu ei care o sa se vanda in nspe mii de exemplare si apoi o sa fie copiata de toti putoii, sub nume originale precum „Codul codului lui DaVinci”. Ma rog, sper ca s-a inteles ce e aia O.R.

Pe de alta parte, omul modern (O.M. ) e ala din zilele noastre… nu, nu ala de scuipa seminte sau transpira peste voi in Ratb… ci ala care se superspecializeaza intr-un domeniul si o tamaieste ca la mama lui in rest.

Si intrebarea este – de care e mai bine sa fii? Personal, fiind mai mult un OR (stiu, de multe ori sunt ORificiu… da’ nu despre asta e vorba aici, da? lasati prostiile si go with the modern flow) cam ridic din nas si fac „pfiu!” cand vad ignoranta O.M-ilor in unele chestii. Si tot O.M.-ii au probleme cu mega-egou-ul si o cam iau pe campii cu laudarosenia de multe ori… da’ ce sa-i faci O.M-ini suntem (mdea.. stiu… puteam mai mult).

Va las si un poll pt aia timizi care nu comenteaza… si astept si opinii…

Am I back?
Dan

Reclame

3 gânduri despre “Om renascentist vs Om modern

  1. 1 la mana, frate n-ai dat cu anuntu ca te-ai apucat sa blogaresti iara
    2 la mana I would fuck pe ala modern ca poate s-a specializat in sex si atunci nah, fericire pe moi 🙂
    in rest toate cele bune 🙂
    nu esti spate 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s