Click click click


Vi s-a intamplat lately sa nu prea pricepeti ce se intampla in jurul vostru? Adica sa va vina sa dati cu wtf-ul asa de tare incat isi pierde orice sens?

Ma dispera in draci fake-urile… si se pare ca a fi fake e la moda rau de tot in ultimul timp. Hai sa ne dam fix ceea ce nu suntem, sa ne umplem in aere si basini, poate poate ne tranteste lumea o statuie. Si amaratii astia se impart si ei in doua categorii: aia de stie si aia de nu stie…

La aia de stie, top of the list e o persoana foarte apropiata anumitor organe, ca la cat de bine i-am urat cre’ca a avut ceva crize de sughituri la viata lui – nu dau nume, dar sa-i zicem asa, metaforic, Bursucu’. Ei bine, mos Bursucu, ca alti oameni care ii mai stiu eu si vor sa imrpesioneze, a considerat ca ma termina daca imi povesteste despre faptele lui marete savarsite de-a lungul prea-luminoasei sale existente liceale (is this a word?). Si in cateva saptamani am aflat ca baiatul era olimpic national la romana, istorie, geografie, religie etc etc… si era la facultatea de info… sectia mate-info… si era tamaie… si nu prea auzise la viata lui de linioara magica pe care noi, oamenii normali, o numim cratima… dar deh, geniile olimpice la toate materiile n-am nevoie de barbariile astea. Pentru ei oricand se poate modifica DOOM-ul si introduce un „retarded writting mode” care sa-i preaslaveasca. Aaa… si, by the way, for further use – cand rupeti stilul cu cunostintele voastre literare, asigurati-va ca: 1. persoana pe care o rupeti la stil nu a citit cartea despre care vorbiti 2. persoana pe care o rupeti la stil nu a citit manualul din care citati „neoficial”

Oricum, cu astia primii e destul de lejer treaba, ca tu stii ca sunt prosti, ei presupun ca sunt prosti (banuiesc ei asa, da’ nu-s siguri) si-ti rezolvi lejer probleme cu ei.

A doua categorie e mai spre naspa asa… ca astia nici nu banuiesc cat de pe campii sunt; se cred cei mai stalpi dintre stalpii societatii si se intreaba cum de nu le parleste nici un berbec in fiecare zi si nu le pun la picioare toata granele…

Ghid pentru a deveni faker profesionist: cititi cateva carti, dintre care una neaparat sa fie „Dictionarul neologismelor care rup la stil”. Si apoi reupeti-o cu chestii culturale mondene: „vai, sunt innebunit dupa arata, fac ceva pe kitch-uri”, „sunteti toti niste tembei ca nu cititi za coolest shit ca mine” si tot asa. Sicer sa fiu, eu is a bit retarded cand vine vorba de words – stiu destul de putine si niciodata n-am fost interesat sa invat altele noi – insa vad ca e la moda sa o rupi cu de astea.

Iar super amuzanti sunt cei care pun botul la vrajeala de asta – ii vezi „ejticel mai tare…” „rupe-le capul frate” si tot asa. Tunrati-i in mana mea inca 2-3 copii, sa fie lumea plina de alde el sa va saturati dreacu odata.

O sa mai zic eu despre asta… deocamdata cred ca m-am calmat…
Dan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s