Sex is 0


Din cand in cand (everyday that is) si din motive necunoscute mie, citesc blog-ul lui Alex. Si sunt mereu dezamagit; nu ca m-as astepta la ceva in mod deosebit, insa zice ca citeste mult, se uita la filme bune si asculta muzica de la mama ei – asa ca probabil astept sa vad o idee care sclipeste in noapte ca fitilu\’ de la lampa lui Aladin. Fals…

In primul rand pentru atitudinea misoginista. Well, eu cand eram misoginist eram mic si rau si nr… iesit prin lume cu fete. Hang-uiam cu baietii, discutam Platon, toate balariile astea, ne ardeam ca fetele e proste (ma rog, nu ziceam chiar asa pe fata, dar de multe ori cam asta era pointu). Cred ca o mare parte din stilul meu era sa fiu ursuz si morocanos si cat mai putin amabil. Insa nu am crezut niciodata ca sunt proastele satului si ca-s numai bune se sters pantofi… preferabil cu limba. Cred totusi ca o mare parte din \”dragoste\” se datora si faptului ca fetele cu gura mai mare si care se bagau in seama ca mari intelectuale si revolutionare ale culturii romanesti erau cam… cum sa spun… dumb dumb dumb. Insa am cunoscut si destule fete linistite, care nu se aruncam ca gaina la anumite treburi gretoase, puteai purta conversatii placute si tot felul de aste chestii. Deci, cred ca nu uram fetele, ci fetele proste care voiau sa para altceva decat eram (adica proaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaste); si nu dau nume, ca oricum nu le cunoasteti, dar daca ar fi sa inventez un nume de tipa pe care sa o incoronez proasta sefa, cred ca as zice, asa, la poc, Silvia Epure. In alta ordine de idei, nici baietii nu erau prea breji: pentru ca erau destui carora nu le tacea gura la concursuri de eseuri si toata argumentarea lor se baza pe stirile de la tv. Deci, si ei erau cam…. stiti voi. Si mai erau cei carora cu greu le scoteai fumurile din nas (myselft included o bucata buna de timp) care credeau ca daca ai citit 5-6 volumase mai mult sau mai putin groase stiu tot. Nu prea… si nici nu-i dau numele lu\’ Poama in fruntea listei (desi Daria l-ar vrea pe Vlad… asta e, e topul meu).

Revenind, sa fii baiat si sa te crezi muuuuuuuuuuuuult peste fete doar pentru ca esti baiat si ele sunt proaste e cam dumb. Ba chiar triplu dumb. Si sa fii fata si sa citesti un blog misoginist si sa zici \”Da, ai dreptate, unele fete sunt asa…\” e si mai stupid. Nu mai intru in detalii acu ca lenea se instaureaza.

Pe de alta partea am vazut intr-un alt link ca si femeilor se plac generalitatile – era un blog splendid (a se citi de tot cacatu) in care se dadeau nspe motive pentru care baietii sunt buni de stat la fundul vacii. O generalizare splendida, pornita de la 4-5 barbati, probabil de aia de apar pe la stirile de la ora 5.

So, people – urasc discriminarile, urasc rasismul (nu ala cand zici ca tiganii e hoti, pentru ca asta e deja pleonasm, pentru ca eu cand zic tigan ma refer la un om care iti da cu bata in cap; asa de nu dau cu bata si-s mai tuciurii sunt oameni si atat) si sexismul. Vreti neaparat sa urati pe cineva – hate stupid people… I do.

Avand in vedere ca pumnul de oameni care-mi citeste blogu este un pumn normal si nu-l prievste cele scrise mai sus, imi cer scuze. Insa trebuia sa-mi iau pietroiu de pe suflet si sa ma mai ridic si eu impotriva sistemului. Sa speram ca ma calmez si imi pun creierul la loc la macerat in fata calculatorului 😀

Dan

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s