Fotbal shit


Dupa cum probabil stiti, ca doar nu traiti in munti, Steaua joaca cu Rapid; iar reactiile sunt impartite: de la statusuri cu „fuck shit damn” la (Soare style) pana la apaluze la locul de munca. Deci, e de bine sau de rau? Ca sunt si parti bune si rele la toata teraba asta… oricum, sunt destul de sigur ca mana UEFA s-a bagat in urna aia si a facut mai mult decat doar sa extraga bile.

Si ca tot veni vorba: de ce-s suporterii Stelei idioti si dupa meciul de aseara au inceput sa injure Rapidul? Sau, si mai tragic, de ce ce-a mai bucurie in viata a unor oameni este ca Steaua a castigat cu 3-0? This is really fucked up! Sau de ce dobitocii de pe hol au tipat si au ras toata noaptea ca idiotii??

In alta ordine de idei, cica prima echipa care si-o ia de la FC Vaslui primeste un bou(bivol, tau etc) cadou. Iar pentru cei ce nu stiu, vasluiu tocmai si-a tras echipa tare si erau sa moara toti in accident de autobuz (soferu cica a fost „baieti, ne ducem”). Asa ca tot ce am de zis este:

HAI VASLUIU!

Dan

2 gânduri despre “Fotbal shit

  1. :)) hai vasluiu:))…eu am avut artificii:P…care nu au tzinut toata noaptea, asha ca am fost mai norocoasa…si daca mai faci greseli de gramatica te bat:P

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s